Η εταιρεία Ε & Ι Μυτιληναίος ΑΕ, ιδρύθηκε το 1987, στον Πειραιά. Αποτελεί επένδυση της οικογένειας Μυτιληναίου, η οποία από το 1908 δραστηριοποιείται στον χώρο της Ελληνικής Βιομηχανίας μεταποίησης Μετάλλων.

Αρχικά η εταιρεία εμπορευόταν Μη-Σιδηρούχα Μέταλλα. Το 1989 μετετράπη σε Α.Ε.

Η συνεργασία με εταιρείες παραγωγής προϊόντων Υψηλών προδιαγραφών και σύγχρονων μεθόδων παραγωγής Υψηλής ποιότητας και σύγχρονης τεχνολογίας βοήθησαν την εταιρεία να επεκταθεί ταχύτατα, λαμβάνοντας κυρίαρχη θέση στην Ελληνική αγορά καθώς και σε γειτονικές Βαλκανικές χώρες .

Το 2004 η εταιρεία μετακομίζει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή Μενίδι - Αττικής.

Η γεωγραφική θέση και ο πλήρης εξοπλισμός των νέων εγκαταστάσεων βοήθησαν στην καλύτερη εξυπηρέτηση της πελατείας της. Τα ανωτέρω μαζί με την στελέχωση της εταιρείας με επιστημονικά καταρτισμένους και έμπειρους συνεργάτες, συνέβαλε στην περαιτέρω εξάπλωση της εταιρείας.

Σήμερα η εταιρεία Ε & Ι Μυτιληναίος ΑΕ, εκτός από τα Μη-Σιδηρούχα Μέταλλα επεκτάθηκε σε Υλικά - Εξοπλισμό - Μελέτη και Εγκαταστάσεις για: Λείανση - Μαζική Επιφανειακή κατεργασία - Επιμετάλλωση - Electrophoresis - Επισμάλλτωση και Είδη Ατομικής Προστασίας.

Η συμβολή μας προς τους πελάτες μας δεν σταματά μόνο στην προμήθεια των υλικών. Με το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας, παρέχουμε συνεχή παρακολούθηση και εργαστηριακή υποστήριξη για την εύρυθμη λειτουργία των παραγωγικών μονάδων των πελατών μας καθώς και ενημέρωση των τεχνολογικών εξελίξεων.